martes, 2 de julio de 2013

Buen comienzo / Bon començament



Un achaque de juventud y exceso de peso nos hizo cambiar los planes y recalamos en el concesionario de Honda de Girona acompañados por Paco, del del Museo Claret de Sils y organizador de la Feria de Sils, que nos encontró en la carretera.

Pere Auradell, todo amabilidad, nos cedió un sitio el taller para poder reacondicionar las motos después de los primeros kilómetros cargadas a tope. Quina gent la de Girona!!

Y que decir de Joaquim, impalero de Santa Coloma de Farners que nos acompañó con su Impala desde el Circuit y nos ayudó durante toda la tarde el taller. Sin duda a la vuelta nos pasaremos por su carnicería en el Condis de Santa Coloma, donde nos ha garantizado embutidos de categoría.

Allá donde paras las Impalas aparece alguien interesándose y esto nos pasó en La Junquera, donde un amante de las clásicas nos invitato a su casa para enseñarnos “su Lambretta” y otras motos. Y comiendo en un bar de carretera, en Francia, a parado a saludarnos ¡Un amigo de Susanna Permanyer!

Bueno pues ya vamos acoplándolo todo y mañana esperamos cruzar los Alpes.


Un xacra de joventut i excés de pes ens va fer canviar els plans i que tinguesim que recalar al concessionari d'Honda de Girona acompanyats per Paco, del del Museu Claret de Sils i organitzador de la Fira de Sils, que ens va trobar a la carretera.

Pere Auradell, tot amabilitat, ens va cedir un lloc el taller per poder reacondicionar les motos després dels primers quilòmetres carregades al màxim. Quina gent la de Girona!!

I que dir de Joaquim, impalero de Santa Coloma de Farners que ens va acompanyar amb la seva Impala des del Circuit i ens va ajudar durant tota la tarda en el taller. Sens dubte a la tornada ens passarem per la seva carnisseria al Condis de Santa Coloma, on ens ha garantit embotits de categoria.

Allà on pares les Impales apareix algú interessant i això ens va passar a La Jonquera, on un amant de les clàssiques ens va invitar a casa per ensenyar "la seva Lambretta" i altres motos. I dinant en un bar de carretera, a França, a parat a saludar.. Un amic de Susanna Permanyer!

Bé doncs ja anem acoblant tot i demà esperem creuar els Alps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario